• Frank Vermeulen was prima op dreef en won twee keer.
• Frank Vermeulen was prima op dreef en won twee keer. Foto: Peter Verbeek

Wennekes vijfde in eredivisie

Sport 255 keer gelezen

RUMPT • Dit weekend werd de laatste speelronde gespeeld in de topteamcompetities. Wennekes.nl eindigde fraai als vijfde in de eredivisie.

Wennekes.nl speelde thuis tegen Egersbeek.nl en deelde de punten met 6-0 en 2-4. In de 1e divisie speelde Steinhoff Constructions in Afferden tegen Buitelaar/Maasduin en behaalde twee zeges: 0-6 en 2-4. Dit team werd daardoor derde in de eindstand.

Wennekes.nl
Jim van der Zalm speelde voor Wennekes.nl het kader 47/2 (200) tegen Christian Poether. Van der Zalm won de eerste partij gemakkelijk in elf beurten. In de tweede ontmoeting kwam hij niet op gang en verloor.

In het kader 71/2 (150) speelde Ian van Krieken tegen Martijn Egberts. Ian speelde sterk en zorgde voor twee overwinningen. De eerste partij duurde negen beurten, de tweede partij was van hoog niveau met 150 caramboles in vier beurten.

Lyon Megens speelde in het bandstoten (100) tegen Harrie van den Boogaard. Hij won de eerste partij in vijftien beurten, de tweede partij verloor hij in twaalf beurten.

Steinhoff Constructions
In het libre (250) speelde Jurgen de Ridder voor Steinhoff tegen Jeffrey van Heesch. De Ridder begon sterk met winst in drie beurten en een slotserie van 224. De tweede partij won hij eveneens, met dezelfde slotserie, nu in twaalf beurten.

Frank Vermeulen speelde in het kader 47/2 (175) tegen Stefan Hoen zeer sterk. De eerste ontmoeting won hij in vier beurten met een mooie serie van 143. De tweede partij ging in vijf beurten naar Vermeulen.

In het bandstoten (75) speelden Marko Kivits en Bert Vink tegen Patrick Janssen. Kivits zegevierde in dertien beurten. Vink noteerde in achttien beurten het enige verlies.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden