• De Linge/PCG (hier op archieffoto) was dichtbij een stunt.
• De Linge/PCG (hier op archieffoto) was dichtbij een stunt. Foto: Marcel de Bruijne

De Linge/PCG kan niet stunten tegen BZ&PC

Sport 153 keer gelezen

BODEGRAVEN • In Bodegraven is het De Linge/PCG niet gelukt om voor een stunt te zorgen tegen het plaatselijke BZ&PC. Drie periodes ging het gelijk op, maar in de laatste periode was het verzet van de Gorcums-Leerdamse combinatie gebroken: 10-6.

De confrontatie tegen het als tweede geplaatste BZ&PC Bodegraven was voor de combinatieploeg een mooie krachtmeting. In de eerste periode nam de ploeg van de coaches Visser & Gerdes brutaal de leiding.

Met name midvoor Tjerk Noorduyn draaide een keer prachtig weg bij zijn tegenstander, waardoor hij van dichtbij de 1-3 op het scorebord bracht.

Zoneverdediging
De thuisploeg had moeite om door de strakke zoneverdediging van De Linge/PCG heen te komen, waardoor de Gorcums-Leerdamse combinatie lang op voorsprong kon blijven. Aan het eind van de derde periode slaagde de thuisclub er toch in langszij te komen: 7-6.

In de vierde periode deed De Linge/PCG nog een poging om terug te komen in de wedstrijd, maar de gasten konden aanvallend geen vuist meer maken. In de laatste minuten liep BZ&PC uit naar een enigszins geflatteerde 10-6 overwinning.

Volgende week speelt De Linge/PCG om 16:15 in het Caribabad tegen het laaggeklasseerde De Warande.

Doelpuntenmakers De Linge/PCG: Tjerk Noorduyn en Menno Cloostermans beiden 2, Victor Visser en Timon den Breejen beiden 1 treffer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden