• Jurgen de Ridder won twee keer voor Steinhoff Constructions.
• Jurgen de Ridder won twee keer voor Steinhoff Constructions. Foto: Peter Verbeek

Steinhoff Constructions superieur

Sport 324 keer gelezen

RUMPT • In de topteamcompetitie biljarten boekte Steinhoff Constructions thuis twee superieure overwinningen.

Met tweemaal 6-0 werd HWA Exalto uit Alblasserdam verslagen. Door deze zeges nadert het team de derde plaats in de 1e divisie.

Ook in de eredivisie werd gespeeld. Eveneens thuis speelde Wennekes.nl tegen koploper De Picardie uit Afferden. Beide partijen gingen verloren: 2-4 en 1-5. Deze nederlagen brengen Wennekes.nl in licht degradatiegevaar. Komende wedstrijden moeten er punten worden behaald.

Wennekes.NL
In de eerste wedstrijd speelde Lyon Megens voor Wennekes.nl tegen Micha van Bochem het kader 71/2 (200). Megens was niet in vorm en verloor in twaalf beurten. In het kader 71/2 (150) speelde Jim van der Zalm daarentegen wel sterk en won in slechts zes beurten van Dennis Timmers.

In het bandstoten (100) kon Ian van Krieken niet voor de winst zorgen. Tegenstander Jos Bongers was veel te sterk en won in tien beurten.

In de tweede wedstrijd was het beeld anders. Lyon Megens pakte een punt in het kader 47/2. Jim van der Zalm leek te gaan winnen in het kader 71/2, maar kwam op het eind slechts twee caramboles tekort. Ian van Krieken kon ook in zijn tweede bandstootpartij geen partij bieden aan Bongers.

Steinhoff Constructions
Jurgen de Ridder startte voor Steinhoff in het libre (250) tegen Gerrit Johler. De Ridder keek aanvankelijk tegen een achterstand aan, maar wist deze om te buigen en won in vier beurten.

In het kader 47/2 (175) had Frank Vermeulen het niet makkelijk tegen Willem van Deventer, maar hij wist wel te zegevieren in twaalf beurten.

Marco Kivits was deze middag zeer sterk in het bandstoten (75). Hij walste over tegenstander Jan de Bruin heen in negen beurten.

De tweede wedstrijd liet hetzelfde beeld zien. Jurgen de Ridder wist wederom te winnen in het libre, nu in vijf beurten met een slotserie van 231. Frank Vermeulen won het kader 47/2 in vijftien beurten en Marco Kivits was onverslaanbaar in het bandstoten.

Met een serie van maar liefst 34 won hij in twaalf beurten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden