Logo hetkontakt.nl/leerdam

Invitatietoernooi bij TC De Belt

  •   keer gelezen   Sport
• Naamgever Van Wijk (midden) met de wisselbekerhouders Lodewijk Beerman en Bert Herremans na afloop van de prijsuitreiking in 2016.
• Naamgever Van Wijk (midden) met de wisselbekerhouders Lodewijk Beerman en Bert Herremans na afloop van de prijsuitreiking in 2016. (Foto: Aangeleverd)

HEUKELUM • Tot 31 oktober kunnen belangstellenden zich inschrijven voor het Van Wijk Bouw 55+ mixdubbel invitatietoernooi dat op 4 en 5 november wordt gespeeld bij TC de Belt in Heukelum.


Sinds vorig jaar draagt dit senior 55+ toernooi de naam van Van Wijk Bouw en zijn er heuse wisselbekers te winnen, zowel voor de herendubbel, de damesdubbel als de mixdubbel.

Het eerste jaar gingen de wisselbekers naar Els Bogerd-Blankevoort en Ria van der Grint bij de dames, bij de heren staan de namen van Lodewijk Beerman en Bert Herremans in de wisselbeker gegraveerd. Voor wie zijn de bekers dit jaar? Er kan voor één onderdeel worden ingeschreven. Deelname betekent twee tot drie wedstrijden spelen, verdeeld over het weekend.

Inschrijven voor het toernooi kan via www.toernooi.nl of www.tcdebelt.nl.

André Bijl
Freelance-redacteur Het Kontakt Leerdam, Alblasserwaard en Vianen.
Volg @andrebijl op twitter >
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier