Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Het Blacklight toernooi was een lang gekoesterde wens.
• Het Blacklight toernooi was een lang gekoesterde wens. (Foto: Aangeleverd)

Dromen komen uit tijdens jubileum

  •   keer gelezen   Sport

ASPEREN • De langgekoesterde dromen om een CMV-kamp en een blacklight toernooi te organiseren, kwamen voor WHV dit weekend uit.


Vanaf vrijdagmiddag was het feest voor de WHV-jeugd tot 14 jaar. Er werd begonnen met een training, daarna werd er friet gegeten bij Cafetaria De Wiel. Een deel van de zaal werd omgetoverd tot een grote disco waar de kinderen lekker konden dansen en spelen.

Na de disco werden alle luchtbedden en slaapzakken geïnstalleerd, waarbij de kinderen in kringetjes in de zaal lagen als in een soort tentenkamp. Voordat de filmavond startte, kregen de kinderen een ijsje. Vanaf hun luchtbedden konden de kinderen naar een leuke film kijken.

Aubade
Al vroeg in de morgen werden ze gewekt door een aubade van Wicky van Loo, waarna er gezellig ontbeten werd in de sportkantine. Na het ontbijt startte het ouder-kind toernooi in het blacklight.

De lijnen en de netten werden voorzien van fluorescerende plakband en er werd gespeeld met gewone volleyballen voorzien van fluorescerende verf. De organisatie van het blacklight toernooi had ook discolampen gehuurd waardoor het heel gezellig werd in de sporthal.

Neonlicht
Daarnaast stelde de organisatie fluorescerende tape en schmink beschikbaar om extra op te vallen in het neonlicht. Na het ouder-kindtoernooi waren de jeugdteams aan de beurt.

Gezien de hoge kosten van de neonlampen werd de zaal de hele dag intensief gebruikt. Vanaf 16:00 uur startte het seniorentoernooi, om 20:00 uur begon het onderlinge toernooi voor WHV-leden en oud-leden.

Vrijdagavond 7 juli viert WHV haar 60-jarig jubileum met een BBQ. Aanmelden via trots@wijhoudenvol.nl of bij Olaf van Arkel en Rita Versluis.

André Bijl
Freelance-redacteur Het Kontakt Leerdam, Alblasserwaard en Vianen.
Volg @andrebijl op twitter >
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier