Logo hetkontakt.nl/leerdam

Adverteren in de krant

Wilt u lokaal adverteren in een goed gelezen krant? Kies dan voor Het Kontakt Edities. Wij verspreiden wekelijks acht edities met een totale oplage van 180.000 exemplaren. Iedere titel wordt door minstens zeventig procent van de ontvangers wekelijks gelezen. Daarmee heeft uw advertentie een prachtig bereik in de door u gekozen regio.

 

Adverteren in de krant is al mogelijk vanaf € 30. We maken in de titels van Het Kontakt gebruik van vaste advertentieformaten. De verschillende maten kunt u vinden in de tarievenbrochure of bekijk de tarievenbrochure van ons complete verschijningsgebied.

 

Gratis opmaak

Het Kontakt Edities heeft een eigen DTP studio, die gratis de opmaak van de advertentie kan verzorgen. Voor advertenties met een waarde van € 100 of meer kunt een proefdruk aanvragen. Het advertentiemateriaal dient dan op vrijdag voor 12:00 uur aangeleverd te worden.

 

Wanneer u in meerdere titels adverteert, profiteert u van een doorplaatsingskorting. Voor een optimaal bereik, kunt u de reclameboodschap ook online plaatsen op één van onze websites.

 

Voor het opvragen van een offerte kunt u bellen naar 0183-583200 of een e-mail sturen naar advertentie.leerdam@kmp.nl.

CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier