Afbeelding
Foto: aangeleverd

Ouderwetse rock in De Betuwe Poort

Evenement 562 keer gelezen

RHENOY • De Betuwe Poort in Rhenoy wordt op 21 maart omgetoverd tot rocktempel. Coverbands spelen muziek van Metallica, AC/DC en Guns N' Roses.

Tijdens het Legends of Rock Tribute Festival spelen drie bands.

Present Danger
Met de start in 2005 is Present Danger in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Metallica-tributes van de Benelux en Duitsland. Tijdens haar optreden zullen niet alleen de grootste hits als Enter Sandman en Nothing Else Matters voorbij komen, maar ook de beste albumnummers uit de rijke geschiedenis van Metallica.

AC/DC by High Voltage
Deze Belgisch-Nederlandse formatie heeft zich na haar oprichting in 1992 bewezen als authentiek eerbetoon aan AC/DC. Zo is bijvoorbeeld haar versie van Whole Lotta Rosie door het Franse Hard Rock Magazine uitgekozen om deel uit te maken van hun AC/DC tribute cd.

Guns N' Roses by Slash N' Roses
Slash N' Roses XL brengt met een achtkoppige band uit Nederland en België alle wereldhits en beste albumsongs van de Amerikaanse superband Guns N' Roses. Scheurende gitaren worden afgewisseld met mooi gezongen vocale harmonieën, melodieuze piano en synthpartijen en neemt zo het publiek van begin tot het eind mee in de ultieme 'Guns N' Roses experience'. Paradise City, November Rain, Sweet Child O'Mine, Welcome To The Jungle zijn slechts enkele wereldhits die voorbij komen tijdens een concert van Slash N' Roses XL.

Tickets
Tickets kosten 20 euro in de voorverkoop via www.debetuwepoort.nl en www.legendsofrocktributetour.com. Er zijn groepstickets voor 17,50 euro (vanaf tien personen).

Fysieke voorverkoop (contante betaling): De Betuwe Poort (alleen telefonisch/mail: info@betuwepoort.nl of 0345-683565), De Dorpskring in Beesd (alleen telefonisch/mail: info@dorpskring.nl of 0345-682965), 't Voorhuys, Voorstraat 20 in Beesd; Snackcorner Noord, Eiland 77-78 in Leerdam; Span Moorkoppen, Rijksstraatweg 70c in Meteren. Aan de kassa kosten kaartjes 25 euro.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden