• Wennekes.nl behaalde geen punten, Carambole/Disk bv won wel.
• Wennekes.nl behaalde geen punten, Carambole/Disk bv won wel.

Valse start Wennekes, Carambole/Disk scoort wel

Algemeen 64 keer gelezen

RUMPT • Het eredivisieteam Wennekes.nl van Carambole uit Rumpt heeft zaterdag bij de start van de competitie geen matchpunten behaald. Carambole/Disk bv kwam beter voor de dag.

Tegen het gepromoveerde en sterk veranderde Van de Broek Biljarts uit Almere werd tweemaal met 4-2 verloren. Alleen Lyon Megens was in goede doen, hij wist zijn beide partijen in het 47/2 te winnen.

Geen vuist
Zowel Jim van der Zalm - in het kader 71/2 - als Ad Koorevaar in het bandstoten konden geen vuist maken en verloren hun partijen. Zodoende werd de seizoenopening een kleine deceptie voor Wennekes.nl.

In de volgende speelronde op zaterdag 28 september volgt de kans op eerherstel. Dan ontmoet Wennekes.nl in de onderlinge Rumptse derby Carambole/Disk bv.

Carambole/Disk
Het andere team van de Rumptse biljarters Carambole/Disk bv haalde bij het eredivisiedebuut tegen Horna de eerste punten: 4-2 en 0-6. Rumpt heeft dit jaar een tweede team in de eredivisie. Het gepromoveerde Carambole/Disk bv scoorde in de seizoensouverture direct belangrijke punten.

Thuis in Rumpt werd tegen Horna uit Hoorn de eerste ontmoeting met 4-2 gewonnen. Frank Vermeulen en Marco Kivits zorgden hier voor de winstpartijen. Het had bijna de volle 6-0 kunnen zijn, maar Gerrie van Eck kwam in zijn partij slechts zes caramboles te kort.

Met deze overwinning had de thuisclub blijkbaar haar kruit verschoten. In de tweede ontmoeting had Carambole/Disk bv niets meer te vertellen en ging met 0-6 kansloos onderuit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Tik Tak Tok Paasfestijn bij MHC Vianen.
100 kinderen genieten van Tik Tak Tok Paasfestijn bij MHC Vianen fotoserie 7 uur geleden
Afbeelding
Toegankelijk West Betuwe zoekt interactie en organiseert avond in Heukelum Nieuws 10 uur geleden
• Van radio's tot koffiezetapparaten en knuffels, alles wordt gerepareerd.
Repair Café Leerdam-Noord van start: 'Goed voor milieu én portemonnee' Nieuws 12 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden