Afbeelding
ingezonden mededeling

Een schutting voor in uw tuin

Algemeen 251 keer gelezen

Het afschermen is belangrijk om een aantal redenen. U heeft meer privacy als u rondom uw tuin schuttingen neerzet. Daarnaast is het beter voor de inbraakgevoeligheid. Andere mensen kunnen niet zomaar uw tuin binnenlopen. Heeft u bijvoorbeeld een huisdier wat rond losloopt? Dan kan hij of zij ook niet zomaar weglopen als uw tuin omringt is door schuttingen. Het houdt dus ook inbrekers op afstand. Daarbij is het ook belangrijk om wat licht in uw tuin te hebben voor wat extra veiligheid.

Een schutting aanschaffen is natuurlijk redelijk prijzig. Spreek bijvoorbeeld met uw buren af om dit samen te regelen. Zij hebben er echter ook profijt van als deze schutting tussen jullie tuinen in staat. Hekwerkonline.nl beschikt over een mooi assortiment met verschillende schuttingen.

De verschillende soorten schuttingen
Schuttingen bestaan er in verschillende soorten en maten. Niet alleen kunt u een schutting plaatsen om uw tuin af te schermen, maar ook hekken, schanskorven en natuurlijke tuinafscheidingen. Ook kunt u uw tuin afschermen door middel van een tuinpoort. Deze kunt u dan gewoon op slot draaien als u niet thuis bent of als u 's nachts gaat slapen. Wat voor uitstraling wilt u in uw tuin creëren? Als u dat weet kunt u vervolgens de juiste schutting of tuinafscheiding kiezen. Deze zijn er namelijk ook in verschillende soorten en kleuren. Kies dan bijvoorbeeld voor een bamboe schutting voor een leuk zomers effect. Niet iedereen vindt houten schuttingen mooi, maar dit kunt u gemakkelijk mooier maken met mooie planten en bloemen.

De service van Hekwerkonline
Bij Hekwerkonline kunt u ook complete pakketten schuttingen verkrijgen. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste afmetingen invullen, want de rest is allemaal al samengesteld. Denk hierbij ook aan het monteer set. U kunt een keuze maken door middel van het bezoeken van de website. Hier staan verschillende afbeeldingen zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Deze schuttingen ontvangt u na bestellen vanaf 3 werkdagen in heel Nederland en België. Ook kunt u bij ons overige gereedschap bestellen.

Vraag de experts
Wilt u nou meer informatie over de verschillende schuttingen en andere mogelijkheden? Dan kunt u gerust even contact met de expert opnemen. Zij staan u graag te woord.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Fenne las zelfverzekerd en rustig voor.
Fenne uit Ameide wint regiofinale voorleeswedstrijd en plaatst zich voor provinciale finale Nieuws 4 uur geleden
• Joke in de opslag van de Voedselbank Vianen.
Joke is hét gezicht van Voedselbank Vianen: 'Doe dit met zóveel liefde en plezier' Nieuws 7 uur geleden
• Het eiland.
Nieuwbouwplannen op het Eiland in Leerdam krijgen vorm: drie woontorens met 126 appartementen Nieuws 19 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden