Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Allerlaatste talkshow Editie Leerdam met Ruben Lopulalan

Algemeen 350 keer gelezen

LEERDAM • In stadspodium GO vindt vrijdagavond 7 juni de allerlaatste lokale talkshow Editie Leerdam plaats. De gasten in deze laatste show zijn deels een verrassing. De vaste onderdelen krijgen ook een iets ludiekere invulling. Aanvang is 21:00 uur, de toegang is gratis.

Na zo'n 8 jaar vindt het redactieteam van Editie Leerdam het welletjes. De opzet van de ooit maandelijkse talkshow was aanvankelijk om zoveel mogelijk mensen naar het toen nieuwe stadspodium GO te lokken. Iedere gast nam immers een eigen achterban mee en de diversiteit aan onderwerpen zorgde ook voor gasten van uiteenlopende pluimage. Op den duur bleef een trouwe schare fans de talkshows steevast bezoeken. En intussen wisten steeds meer Leerdammers GO te vinden voor de vele andere activiteiten. De finale van de talkshow biedt gasten die deels een verrassing zijn voor het publiek. Alvast bekend is dat de Leerdamse tekenaar en schilder Ruben Lopulalan komt vertellen over zijn bijzondere belevenissen tijdens het 'Project Rembrandt', onlangs op televisie.

De organisatie zegt ook dat er een "kansrijke sollicitant" op de vacante functie van burgemeester van Vijfheerenlanden te gast is. Hij wordt ook aan het publiek voorgesteld en indringend ondervraagd over zijn opmerkelijke ambities met de kersverse fusiegemeente. Verder is één van de trouwste bezoekers van Editie Leerdam ook te gast, ze deelt haar ervaringen met de talkshows aan de hand van anekdotes en foto's. Vaste programma-onderdelen als 'Koppensnellen', gefilmde straatinterviews en live muziek passeren de revue. De ooit vaste huisband Schiet Niet is voor deze gelegenheid heropgericht en komt met nieuwe liedjes over de besproken onderwerpen. Nog éénmaal draagt een dwarsdenker zijn column voor.

Een mogelijk overschot in de redactiekas van Editie Leerdam komt ten goede aan een plaatselijk goed doel dat democratisch door het publiek wordt bepaald. De show in het theater van stadspodium GO begint om 21:00 uur, maar de foyer is open vanaf 20:30 uur. De entree is gratis en iedereen mag meediscussiëren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden