Afbeelding

Meiconcert in Kekumse kerk door LingeVocaal

Algemeen 175 keer gelezen

KEDICHEM • Kamerkoor LingeVocaal voert zaterdag 18 mei in de kerk in Kedichem een muzikaal programma op met muziek passend bij de maand mei.

Het koor staat onder leiding van Marilou Krouwel en krijgt medewerking van organist Jaap den Besten. Hij speelt solo-werken van de Engelse componisten Francis Jackson en John Stainer en begeleidt het koor in prachtige antifonen van Herman Strategier. Van deze Nederlandse componist klinken ook miniaturen voor dwarsfluit, uitgevoerd door Marilou Krouwel. Het koor zingt verder onder meer geestelijke en wereldlijke muziek van Engelse en Scandinavische componisten. Zo klinkt 'Ave maris stella' van Edvard Grieg en frisse lenteliederen van de Deense componist Knud Jeppesen. Ook worden er kleurrijke liederen uit de Engelse Romantiek gezongen. Het concert begint om 20:00 uur, entree is 10 euro (inclusief één consumptie). Reserveren kan via info@lingevocaal.nl of 0345-615442.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden