Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Toneelvertelling in Stedelijk Museum Vianen over verlies van een huisdier

Algemeen 273 keer gelezen

VIANEN • In het kader van de kattententoonstelling 'MIAUW! Katten in de kunst' heeft Stedelijk Museum Vianen acteur Edo Douma uitgenodigd, hij voert donderdag 9 mei – in de laatste week van de expositie – de vertelling 'De poes met witte vleugels en de man' op.

De toneelvertelling gaat over een op leeftijd zijnde poes met artrose, die een oudere man uitkiest om voor haar te zorgen. De man zit eigenlijk niet op extra kosten te wachten, maar neemt het dier toch liefdevol op. Al snel ontstaat tussen Simone – zoals hij het dier noemt – en de man een hechte band. Tot de dag daar is, dat hij met pijn in het hart het besluit moet nemen om haar in te laten slapen. De voorstelling is geschikt voor toeschouwers vanaf 12 jaar en duurt 1 uur en 20 minuten – na 55 minuten is er een pauze. Entree kost 10 euro – inclusief een pauzedrankje. Reserveren kan door een mail te sturen naar info@stedel?kmuseumvianen.nl, er is slechts ruimte voor zestig personen. De aanvang is 20:00 uur, de deuren zijn vanaf 19:30 uur open. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden