• Roeivereniging Leerdam houdt een open dag.
• Roeivereniging Leerdam houdt een open dag.

Roeivereniging Leerdam houdt open dag

Sport 226 keer gelezen

LEERDAM • Roeivereniging Leerdam houdt zaterdag 6 april een open dag. Van 10:00-15:00 uur is het mogelijk kennis te maken met het roeien.

Aan de Lingedijk geven leden uitleg over de roeisport en de vereniging. Geïnteresseerden kunnen onder begeleiding van een ervaren coach in een roeiboot het water op. Sportieve kleding is dus aan te raden.

Tijdens deze kennismaking kunnen belangstellenden kijken of het roeien hen aanspreekt. De week na de open dag start de vereniging met een vijfweekse introductiecursus op zaterdag om 13:00 uur en op woensdagavond om 19:00 uur. De kosten van deze cursus bedragen 50 euro.

Als men na de introductiecursus besluit lid te worden, worden deze kosten met het lidmaatschap verrekend.

Leden
De roeivereniging heeft 160 leden van alle leeftijden. De vele actieve 60+ leden bewijzen dat je tot op hoge leeftijd kunt roeien, ze doen dit doordeweeks en in het weekend.

De jeugd roeit op zaterdagochtend. Ze combineren het roeien met andere activiteiten en gaan jaarlijks op roeikamp. Het clubhuis aan de Linge biedt ruimte voor een bakje koffie of een drankje na het sporten.

De vereniging organiseert regelmatig ook andere bijeenkomsten voor haar leden.

De vrijwilligers verwelkomen belangstellenden zaterdag 6 april aan de Lingedijk 27. Voor meer informatie contact opnemen met Marjet van den Berg via rac@rvleerdam.nl.

Alle informatie staat ook op www.rvleerdam.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden