Afbeelding
Roy Beusker Fotografie

Inwoners Herwijnen winnen 425.000 euro bij Postcode Loterij

Algemeen 5.588 keer gelezen

HERWIJNEN • Veertien inwoners van Herwijnen zijn woensdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op de postcode 4171 BC is in de februaritrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. 

De volgende bedragen zijn gewonnen: 100.000 euro (1 winnaar); 50.000 euro (1 winnaar), 25.000 euro (10 winnaars) en 12.500 euro (2 winnaars) 

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Miny (68) valt dubbel in de prijzen. Ze neemt niet alleen een cheque van 25.000 euro in ontvangst, maar gaat er ook met een gloednieuwe BMW vandoor: "Wat fantastisch. Dit kan ik mooi delen met mijn kinderen en kleinkinderen."

Wim (72) neemt een cheque van 25.000 euro in ontvangst. Hij reageert blij verrast: "Wat een mooi cadeau! Ik heb veel kinderen en kleinkinderen die ik met dit bedrag goed kan verwennen."

Mirjam (40) wint 25.000 euro en vertelt enthousiast: "We hebben net de dakgoot van het huis vervangen en de tuin moet nog worden gedaan. Bovendien willen we graag een kroeg maken in het bijgebouw. Deze prijs komt dus goed van pas!"

Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: 'Hoe werkt de Straatprijs'.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking op de Achterweg in Herwijnen is op 5 april 2019 te zien in 'Koffietijd' bij RTL 4. Het programma start om 10:00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden