Logo hetkontakt.nl/leerdam
• In de Broekgraaf komt een Huisartsenpraktijk.
• In de Broekgraaf komt een Huisartsenpraktijk.

Broekgraaf krijgt Huisartsenpraktijk

  •   2426 keer gelezen

LEERDAM • De nieuwe wijk Broekgraaf in Leerdam krijgt binnenkort een eigen huisartsenpraktijk. Huisartsenpraktijk De Wiel – ook al actief in Schoonrewoerd en Leerbroek – start een derde vestiging in de nieuwe wijk.

Voorlopig gaat het om een uitgebreide praktijk mét diëtiek en psychotherapie. Bovendien is de mogelijkheid groot dat straks ook fysiotherapie deel gaat uitmaken van het pakket dat De Wiel aanbiedt. In Broekgraaf gaan de artsen aan de slag die nu ook al in Schoonrewoerd en Leerbroek voor De Wiel actief zijn.

Nieuwe arts
"En er komt nog een nieuwe arts bij", vertelt huisarts Christina Noppe, eigenaar van de praktijk. Ze benadrukt overigens dat de beide vestigingen in Schoonrewoerd en Leerbroek in de toekomst 'gewoon' blijven bestaan.

Huisartsenpraktijk De Wiel, locatie Broekgraaf, wordt tijdelijk gevestigd op de hoek van de Kristallaan en het Sportpunt. Later verhuist de voorziening naar de definitieve locatie. Waarschijnlijk gaat het om de zorgsector naast Leerdam Sport, waar ook de nieuwe brede school en een aantal woningen verrijzen.

De vestiging van De Wiel in Broekgraaf is gebeurd in goed overleg met de gemeente en de overige leden van huisartsengroep Hagro.

André Bijl

André Bijl
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @andrebijl op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }