• Jubilarissen in het zonnetje.
• Jubilarissen in het zonnetje. Foto: aangeleverd

Door Eensgezindheid uit Heukelum zet jubilarissen in het zonnetje

Algemeen 440 keer gelezen

HEUKELUM • Tijdens het jaaroptreden van fanfarekorps Door Eensgezindheid uit Heukelum afgelopen zaterdag was er ook tijd om vier jubilarissen in het zonnetje te zetten.

Zowel Marjan Baks als Sabine Verweij zijn al 25 jaar lid van Door Eensgezindheid. Ilse Pannekoek en Koen Donselaar werden 12,5 jaar geleden lid van de vereniging. Alle jubilarissen werden persoonlijk toegesproken door voorzitter Bets van Roon.

Het jaarconcert werd geopend door de drumband. Zij speelden voor het laatst onder leiding van Tim Duijf bekende stukken als 'Clocks' van Coldplay en 'Amigo' van Chef'Special. Ook speelden ze een technisch lastig stuk: 'Allegria'. Na de pauze was het de beurt aan de fanfare. Ook zij moeten afscheid nemen van hun dirigent, Olaf Schipper. Buiten het openingsnummer 'La Storia', waarmee Door Eensgezindheid naar de Betuwe Cup is geweest, werd er ook meegezongen door het Heukelumsch Mannenkoor op de stukken 'You never walk alone' en 'Conquest of Paradise'.

Het concert werd vervolgd met een stuk waar zowel de drumband als de fanfare meespeelde, namelijk 'Children of Sanchez'. Dit stuk is een solostuk voor bugel. Sarine Donga heeft dit prachtig vertolkt.

De avond werd feestelijk afgesloten door een verrassing: dweilbandje 'Møt je høre' gaf een optreden. In dit bandje spelen veelal jeugdleden van Door Eensgezindheid. Voor hen was het ook een speciale dag, het was precies een jaar geleden dat het dweilbandje opgericht was.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Toegankelijk West Betuwe zoekt interactie en organiseert avond in Heukelum Nieuws 4 uur geleden
• Van radio's tot koffiezetapparaten en knuffels, alles wordt gerepareerd.
Repair Café Leerdam-Noord van start: 'Goed voor milieu én portemonnee' Nieuws 6 uur geleden
• Fenne las zelfverzekerd en rustig voor.
Fenne uit Ameide wint regiofinale voorleeswedstrijd en plaatst zich voor provinciale finale Nieuws 7 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden