Afbeelding
ingezonden mededeling

Vluchten vanaf Rotterdam Airport naar Turkije populair onder Leerdammers

Algemeen 305 keer gelezen

LEERDAM • Steeds meer Nederlanders kiezen voor een vakantie Turkije. Echter is uit onderzoek gebleken dat vooral veel Leerdammers op vakantie gaan naar Turkije. De vraag van vandaag is daarom ook: waarom kiezen steeds meer Nederlanders, waaronder veel Leerdammers, ervoor om naar Turkije toe te gaan? Dit artikel gaat gegarandeerd antwoord geven op deze vraag.

Vanwege politieke redenen gingen Nederlanders de afgelopen jaren juist minder naar Turkije toe. Nu deze problemen voorbij zijn kiezen steeds meer Nederlanders voor een vakantie naar dit land. Turkije is natuurlijk ook een prachtig land met veel mooie gebieden. Buiten dat is het er bijna altijd lekker weer en dit is natuurlijk een groot voordeel. Een andere belangrijke reden om naar dit land toe te gaan is vanwege de stranden. Wanneer jij kiest voor een vakantie Turkije, dan kies jij voor een vakantie met veel strand. Zo is het water vaak erg helder en dit is natuurlijk erg indrukwekkend. Voorbeelden van gebieden waar het strand erg mooi is zijn de Egeïsche kust en de Turkse Rivièra.

Een andere belangrijke reden voor een vakantie naar Turkije zijn de vele hippe plekken. Veel Leerdammers vinden het leuk om naar hippe strandtenten te gaan. Buiten dat kiezen veel jongeren uit deze omgeving voor een vakantie naar bijvoorbeeld Alanya of Marmaris. Dit zijn steden waar je erg goed uit kunt gaan. Zo vind je hier enorm veel barretjes en grote openluchtdiscotheken. Vind jij het fijner om een lekkere cocktail in een typisch Turks barretje te drinken? Dan kan dit uiteraard ook!

In de vorige alinea heb je kunnen lezen dat veel jongeren uit Leerdam voor het uitgaan naar Turkije gaan. Echter gaan er ook veel Nederlandse gezinnen met kleine kinderen naar dit prachtige land. Turkije is namelijk erg kindvriendelijk. Turkse mensen zijn gek op kinderen. Buiten dat zijn deze mensen over het algemeen erg gastvrij. Dit zal je duidelijk merken wanneer jij op vakantie gaat naar Turkije.

Een andere reden voor een vakantie Turkije is de korte reistijd. Zo kan je binnen 4 uur bijvoorbeeld al in Marmaris zijn wanneer je vliegt vanaf Rotterdam. Veel Leerdammers kiezen ervoor om vanaf Rotterdam te vliegen. Vluchten vanuit Rotterdam naar Turkije zijn dus erg populair. Mocht jij dit ook willen doen, dan zijn er momenteel genoeg goedkope vluchten. Een vakantie in Turkije is trouwens ook absoluut niet duur. Dit is voor veel mensen ook een groot voordeel!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden