• Team 2015 organiseert ook weer een fair trade bakwedstrijd.
• Team 2015 organiseert ook weer een fair trade bakwedstrijd. Foto: nl.123rf.com

Millennium-avond in stadspodium GO in Leerdam mét bakwedstrijd

Algemeen 132 keer gelezen

LEERDAM • Het Leerdamse Team 2015 organiseert zaterdag 16 februari een speciale Millennium-avond in stadspodium GO.

Deze avond wordt onder andere het Millennium-doel van het Jaar én de beste faire trade thuisbakker van de Vijfheerenlanden gekozen. De Millennium-avond begint om 19:00 uur.

Team 2015 heeft als doel de Global Goals - voorheen Millennium-doelen genoemd - onder de aandacht te brengen. Om goede doelen een extra steuntje in de rug te geven, organiseert Team 2015 tijdens de speciale avond het Millennium-doel van het Jaar-verkiezing. Hiervoor is de organisatie op zoek naar zoveel mogelijk in Vijfheerenlanden gevestigde goede doelen organisaties. Tijdens de Millennium-avond krijgen drie van hen de mogelijkheid om een pitch te geven, waarin duidelijk moet worden waarom de organisatie een financiële ondersteuning goed kan gebruiken en wat het effect daarvan zal zijn. Het Millennium-doel van het Jaar gaat naar huis met een cheque van 500 euro. Aanmelden hiervoor kan tot vrijdag 1 februari via de website.

Team 2015 organiseert tijdens de Millennium-avond ook een fair trade bakwedstrijd. Drie professionals proeven de thuis gebakken taarten en kiezen de beste thuisbakker. Iedereen in Vijfheerenlanden mag meedoen. De jury let niet alleen op smaak, maar kijkt ook of de gebruikte producten wel fair trade zijn geweest. En of er rekening is gehouden met minimale verspilling. Opgeven hiervoor kan ook via de website, dit kan tot zaterdag 9 februari.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden