Logo hetkontakt.nl/leerdam

Nepagenten in Vuren troggelen geld af bij drie Georgiërs

  •   194 keer gelezen

VUREN • Drie Georgische autohandelaren zijn maandag aan de Azewijnseweg in Vuren tussen 17:00 en 17:30 uur overvallen door nepagenten. 

Het drietal was onderweg naar een ondernemer in Vuren om een bus op te halen. Zij werden op de Azewijnseweg ingehaald en klemgereden door een zwarte Renault. De bestuurder bleef in de zwarte Renault zitten en de bijrijder sprak de Georgische mannen aan en zei dat hij van de politie was. Hij droeg geen uniform, maar had een politiebadge om zijn nek hangen. De dader vroeg om geld en wilde dit geld controleren op echtheid. Zodra de dader van twee Georgische mannen geld had ontvangen rende hij naar de zwarte Renault. De zwarte Renault draaide op de Azewijnseweg en reed richting de rotonde met de Zeiving. Op de rotonde sloeg de Renault linksaf in de richting van de A15.

Signalement: het gaat om een blanke man met een rond gezicht, hij was zo'n 35 jaar oud en 1.90 meter lang. Hij had een breed postuur en droeg donkere kleding. De politie komt graag in contact met getuigen, zij kunnen zich melden via 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000.

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK