• De kerstmarkt in Rhenoy was vorig jaar een succes.
• De kerstmarkt in Rhenoy was vorig jaar een succes. Foto: aangeleverd

Tweede editie kerstmarkt in Rhenoy

Algemeen 438 keer gelezen

RHENOY • Wegens het succes van vorig jaar is er zaterdag 15 december voor de tweede keer een kerstmarkt in en rondom dorpshuis De Betuwe Poort in Rhenoy.

"Kom ook gezellig een kijkje nemen en laat jullie verrassen door onder andere leuke woonaccessoires, mooie sieraden, kleding, lekkernijen, delicatessen, speelgoed en prachtige kerststukken. Daarnaast is er van alles te doen voor de kinderen. Geniet met elkaar van de sfeer en de muziek die jullie vast en zeker alvast in kerststemming zullen brengen!", aldus de organisatie. Onder meer aanwezig: naaistudio Hellen, schoonheidssalon Jomi Beesd met mooie verzorgingsproducten, ook is Daphne's Tup present met producten van Tupperware en ook FAB. Musthaves met leuke sieraden.

Naast het dorpshuis verrijst zaterdag weer een heuse schaatsbaan, deze keer is de baan groter dan vorig jaar. De kinderen kunnen daarop hun kunsten vertonen, er zijn schaatsen in verschillende maten aanwezig. De toegang tot de schaatsbaan is gratis. Ook staat er een springkussen, kan er geknutseld worden en kunnen de kinderen zich laten schminken. Uiteraard ontbreken de warme chocomel, Glühwein, eigengemaakte erwtensoep, broodjes worst, versgebakken oliebollen en wafels niet.

De opbrengst van de kerstmarkt komt geheel ten goede van dorpshuis De Betuwe Poort. De markt is van 16:00 tot 21:00 uur. Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden