• Evy, Merel en Elke op het podium, in hun nieuwe turnpakjes.
• Evy, Merel en Elke op het podium, in hun nieuwe turnpakjes. Foto: Aangeleverd

Sterke start DSS Leerdam in Hooglanderveen

Sport 578 keer gelezen

LEERDAM • Gymvereniging D.S.S Leerdam startte zaterdag het turnseizoen in Hooglanderveen. Met maar liefst twee keer goud, een keer zilver en vijf keer brons waren de Leerdammers zeer succesvol.

Sara Vonk (Jeugd 1 D2) turnde zich met een foutloze wedstrijd naar het goud. Tamar Budding en Anna de Jong (Pupil 1 D1) werden respectievelijk derde en zevende van de twintig deelneemsters, een mooi resultaat van deze jonge turnsters.

Junioren
Bij de junioren 5e divisie kregen Yvette Alting, derde, en Demi van de Berg, vijfde, een bronzen medaille. Manon Havelaar en Sanne Myrthe van de Weerd turnden zich naar de dertiende en vijftiende plaats.

Het drietal Evy en Merel Sijahailatua en Elke Middelkoop (Jeugd 1 D1) mocht na een wedstrijd met een enkel klein foutje op het podium staan voor hun goede prestaties. Merel werd eerste, Elke derde en Evy eindigde als vierde.

Grote stap
De dag werd afgesloten met Lore Maas en Liv de Leeuw (Jeugd 2, 5e divisie). Lore viel bij het laatste toestel, maar eindigde toch op een fraaie tweede plaats. Liv werd, na een grote stap in niveau gemaakt te hebben, achtste in het sterke deelnemersveld.

Al met al een zeer succesvolle start voor de selectieturnsters van DSS die deze dag ook nog eens aantraden in hun nieuwe turnpakjes.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden