Afbeelding
Foto: aangeleverd

Aurora Leerdam zet jubilerende én jarige dirigent in het zonnetje

Algemeen 776 keer gelezen

LEERDAM • Dirigent Hans van Leeuwen werd zaterdag met een ludiek verrassingsconcert in het zonnetje gezet vanwege zijn 50ste verjaardag én zijn 12,5-jarig jubileum als dirigent van Aurora Leerdam. Ook harmonie Union uit Nuland - waar Van Leeuwen ook dirigent is - werkte mee.

Hans van Leeuwen dacht dat zaterdag het jaarlijkse uitwisselingsconcert van Aurora Leerdam zou plaatsvinden. Maar niets was minder waar. Alles was tot in de puntjes voorbereid. Groot was dan ook de verbazing van Van Leeuwen toen tijdens het inspelen van Aurora, onverwachts de deuren openzwaaiden en harmonie Union binnen marcheerde.

Achtereenvolgens viel hij van de ene in de andere verbazing. Zijn familie kwam binnen met een abrahampop. Er was zelfs een ludieke majoretteact van enkele mannelijke leden en zijn vrouw dirigeerde harmonie Union, die een door Hans zelf geschreven mars ten gehore brachten.

Ook werd tijdens deze avond stil gestaan bij het jubileum van twee andere leden. Frans Pigmans en Cees van Stijn werden beiden gehuldigd vanwege 12,5 jaar lidmaatschap.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden