Afbeelding

Karen Coesmans wordt gemeentesecretaris fusiegemeente West Betuwe

Algemeen 245 keer gelezen

WEST BETUWE • Karen Coesmans wordt de eerste gemeentesecretaris en algemeen directeur van de nieuwe gemeente West Betuwe.

Het nieuwe college van West Betuwe zal haar benoeming bekrachtigen in de eerste collegevergadering. Karen Coesmans is op dit moment nog directeur en loco-gemeentesecretaris bij de gemeente Gooise Meren. Zij start op 1 januari 2019 in West Betuwe. De eerste periode liggen haar prioriteiten bij het nieuwe college van burgemeester en wethouders en bij het verder bouwen aan de organisatie.

Karen Coesmans heeft ruime ervaring met bestuurlijke samenwerking en met organisatieontwikkeling van gemeentelijke organisaties. Als directeur bij de fusiegemeente Gooise Meren, heeft ze meegebouwd aan de nieuwe organisatie die ontstond door de fusie. Coesmans: "West Betuwe wil een organisatie zijn die dichtbij de samenleving staat. Daarbij passen nieuwe vormen van samenwerken met inwoners, bedrijven, verenigingen en bestuur. Dat is een mooie uitdaging voor de komende tijd! Ik vind het een hele eer om hier als eerste gemeentesecretaris van West Betuwe samen aan te mogen bouwen." 

De gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal fuseren per 1 januari 2019 tot de nieuwe gemeente West Betuwe. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden