Afbeelding
Foto: Annelies de Groot

Turnsters Olympia pakken goud

Sportt 429 keer gelezen

HERWIJNEN • De keuzeturnsters van Olympia Herwijnen pakten dit weekeinde verrassend goud.

Afgelopen zaterdag stond er bij het Rayon Turnado de eerste turnwedstrijd centraal. Het ging om een teamwedstrijd, turnsters turnen normaal individueel, maar deze zaterdag gebeurde dat als groep.

Eerste wedstrijd
De jongste turnsters (pupil 1 D2) van Olympia Herwijnen turnden hun eerste wedstrijd van hun carrière. Dat zorgde voor de nodige strakke en gespannen gezichten, ook waren er nogal wat zenuwen. Desondanks verliep de wedstrijd gezellig en deden alle turnsters hun uiterste best.

Team Jeugd /Junior G/F bestond uit vier keuzeturnsters. Het was een goede wedstrijd om te kijken hoever ze zijn in het seizoen. Ze presteerden stabiel.

Vanouds
Team Jeugd/Senior F/E bestond uit Bertie Treffers, Hanneke Wellner en de zusjes Jasmijn en Iris Wigmans. Ze presteerden zoals vanouds: genieten van de gezelligheid, maar er waren ook zenuwen en bij de oudsten van Olympia Herwijnen waren er eveneens gespannen gezichten.

Iris turnde voor het eerst haar keuze oefening, maar hield zich goed staande. Bertie turnde zeer stabiel.

Verrassende plak
Ook bij Hanneke en Jasmijn verliep het prima. Dit resulteerde in een verrassende gouden plak. De punten lagen zeer dicht bij elkaar, maar er kan maar een team het beste zijn.

De trainsters kijken terug op een dag die veel leerpunten opleverde. Bovendien turnden de meiden een prima wedstrijd om het nieuwe seizoen mee te starten. "Ze hebben allemaal hun best gedaan", aldus een tevreden trainster Annelies de Groot.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden