Afbeelding
Foto: Geurt Mouthaan
advertorial

Heers: Haal meer omzet uit je website

Algemeen 134 keer gelezen

Bij online marketing bureau Heers in Gorinchem weten ze het zeker: bedrijven kunnen veel meer omzet uit hun websites halen. Ze gaan verder dan alleen het bouwen van een site: ze zorgen meteen voor meer leads - aanvragen en verkopen - via de website.

Voor legio ondernemingen is de website nog steeds niet veel meer dan een digitaal visitekaartje. Je kunt er prima terecht voor een omschrijving van het aanbod, het adres en het telefoonnummer. Maar daar blijft het vaak bij.

Zonde, vinden ze bij Heers. "Online marketing is zoveel meer anno 2018", benadrukt Roderick van Straten. "Het maken van een website is bij ons slechts een onderdeel van het realiseren van meer leads en omzet. Vóór het bouwen brengen we de informatiebehoefte van de doelgroep in kaart. Met behulp van zoekwoorden en boeiende, verleidende en in Google vindbare webteksten zorgen we ervoor dat die doelgroep op de site komt."

Transparante marketing
De website wordt zo in de bekwame handen van Heers een extra sales -en marketingmedewerker. "Het mooie van online marketing is dat je, in tegenstelling tot offline marketing, precies kunt zien wat de resultaten van je inspanningen zijn. Al onze klanten hebben hun eigen online dashboard waarin ze 24/7 alle statistieken in kunnen zien: het aantal bezoekers, waar ze vandaan komen, waar ze naar kijken, op klikken en of ze iets kopen of contact opnemen." 

Officieel Google Partner
Onlangs vernieuwde Heers het Google Partnership. Meerdere medewerkers zijn door Google gecertificeerd op het gebied van onder andere Google Ads (Adwords) en Google Analytics. Met deze kennis, webbouwers en SEO specialisten in huis is Heers het modernste en compleetste bureau in de regio.

Roderick: "Wij onderscheiden ons door expertise en transparantie. We laten je inzien wat jouw investering oplevert. We verzamelen echt alle data en maken deze inzichtelijk. Zo kunnen ondernemers goed beslissen welk kanaal ze in moeten blijven zetten, wat klanten oplevert en wat niet werkt."

Practice what you preach
Echte vakidioten, zo omschrijven ze zichzelf. De drive om de omzet van ondernemingen via hun website in de lift te krijgen zit diep. "Noem het de kick om te winnen. Daar doen we alles voor."

En met succes: Heers draait als relatief klein bedrijf in deze branche mee in de landelijke top. Naast online spelers en kleine regionale opdrachtgevers vinden ook steeds meer (inter)nationale bedrijven hun weg naar Heers. Zo maken Luxaflex, de gemeente Gorinchem, het Franse Atos en het Duitse Otto gebruik van de diensten van het Gorcumse bureau. Dit is mede te danken aan de topposities in Google die het bureau zelf heeft.

"Veel ondernemers beseffen nog niet hoeveel meerwaarde een goede online marketing aanpak op kan leveren. Wij hebben alles in huis om die meerwaarde te realiseren. Daarom: neem eens vrijblijvend contact met ons op om ook uw website winstgevend te maken."

Heers
Kerksteeg 1B, 4201 CK Gorinchem
0183-230072
www.heers.nl

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden