Foto: nl.123rf.com

Muziekavond in 't Vennetje voor KWF Kankerbestrijding

  •   378 keer gelezen

LEERDAM • LDM Vision organiseert op zaterdag 27 oktober een muziekevenement in café 't Vennetje aan de Nieuwstraat 108 in Leerdam. Naast de muziek staat het gebeuren in het teken van de strijd tegen kanker. Er wordt namelijk geld opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

De avond in 't Venntje begint om 21:30 uur. Organisator van het gebeuren is Arjan Kersten. Hij is artiest, producer en oprichter van het muzieklabel LDM Vision. Arjan heeft voor de feestavond in totaal zes dj's bereid gevonden om speciaal voor het goede doel op deze avond gratis te komen draaien. Onder zijn artiestennummer Arimann zal hij ook zelf zijn nieuwe nummer ten gehore brengen. Verder wordt meegewerkt door RCKNRLLL, Beat Patrol, dj Koban, dj Shirel, The Sack en 'Geen ID'.

Arjan Kersten heeft ook dit keer bij de voorbereiding van de avond veel steun gehad van Ahmet Tufan, bekend van zijn Facebook-pagina Nieuw Leerdam. "De muziek op deze avond is vooral techno en pop", zegt Ahmet, die Arjan op allerlei manieren ondersteunt. "Zijn label staat nog in de kinderschoenen en ik ben voor hem een beetje manusje-van-alles."

Tijdens de avond in 't Vennetje willen Arjan en Ahmet zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel. Ze streven naar een bedrag van 1.000 euro. Ahmet: "Er sterven nog altijd veel mensen aan kanker. Iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel iemand die getroffen is door deze verschrikkelijke ziekte. Dat is ook de reden dat wij door het organiseren van dit muziekevenement heel graag ons steentje willen bijdragen bij de bestrijding van deze ziekte."

KWF Kankerbestrijding heeft voor de gelegenheid posters, collectebussen en t-shirts beschikbaar gesteld. "Ik heb al veel positieve reacties gehad", zegt Arjan enthousiast. "Er is veel animo. Dat is ook de reden dat we het aanvangstijdstip een uur vervroegd hebben."

Officieel duurt de muziekavond tot 01:00 uur 's nachts. Maar Arjan verwacht dat er daarna nog wel tot 4 uur doorgefeest zal worden.

De actie van Arjan en Ahmet is inmiddels aangemeld bij KWF Kankerbestrijding. Meer informatie is op de onderstaande website te vinden.

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK