Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Eenvoudige thuiszege voor WHV

Sport 141 keer gelezen

ASPEREN • De volleyballers van WHV (Asperen) behaalden zaterdag een eenvoudige 4-0 thuiszege tegen VCN uit Capelle aan den IJssel.

Na een matige start werd vanaf de kant het vuurtje langzaam maar zeker opgestookt. Qua passing begon het beter te lopen. Spelverdeler Niels Reder had meer keuzes qua spelverdeling. De snelle combinaties met de ervaren middenspeler Wildrik van de Plassche waren steeds vaker succesvol waren. Na zijn enkelblessure wordt hij met per week fitter.

Afgelopen zaterdag had VCN in ieder geval weinig grip op de snelle middenballen. Daarnaast speelde passer – loper Joost de Jong een prima wedstrijd, zowel qua passing, aanval als service. En dat terwijl hij vorig seizoen nog de libero positie invulde.

Dit alles gecombineerd met het harde werken van de gehele ploeg leidde tot een overwicht voor WHV. En dat overwicht bleef overeind tot het einde van de wedstrijd. Bij moeilijke momenten kon spelverdeler Niels Reder de bal kwijt bij diagonaalspeler René Roth of wist hij toch nog middenspeler Van de Plassche te bereiken.

I

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden