Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Talkshow Editie Leerdam: over politiek en tiny houses

Algemeen 310 keer gelezen

LEERDAM • In de eerste talkshow na de zomer besteedt Editie Leerdam vrijdag 5 oktober aandacht aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Zo is GroenLinks-leider Erik van Doorn uitgenodigd om over zijn partij te vertellen. Zijn GroenLinks is op dit moment nog niet vertegenwoordigd in deze regio. Hij mag wat vertellen over de standpunten van de partij. En hij mag het debat aangaan met André van der Leest van VVD Vijfheerenlanden. Maar er staat meer op het programma dan alleen politiek. Zo is Roel Schroot van stichting Liniewacht te gast, hij komt vertellen over vleermuizen en bier.

Ook Guus Smid schuift aan, hij wil graag tiny houses ontwikkelen in deze regio. Er is ook aandacht voor de hommage aan Hestia Peek in galerie De Kunstplaats en de hengelwedstrijd bij De Snoek. De krantenkoppen worden weer gesneld, er is een korte kennisquiz over Leerdam, en de muziek wordt live verzorgd door een band, gevormd rond de uit Leerdam afkomstige saxofonist Rob Lenselink.

Talkshow Editie Leerdam vindt plaats in stadspodium GO en begint om 21:00 uur. De foyer is open vanaf 20:30 uur, de entree is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden