Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Plaatsing ondergrondse containers in West Betuwe start maandag

Algemeen 534 keer gelezen

REGIO • Firma Rutte start maandag met de voorbereidingen voor het plaatsen van ondergrondse restafvalcontainers in de gemeenten Geldermalsen, Lingewaal en Neerijnen. Er worden in totaal 143 van dergelijke containers geplaatst.

Inwoners konden eerder dit jaar reageren op de voorgestelde plaatsen van de ondergrondse containers. Op basis van de reacties is ruim 20 procent van de locaties alsnog veranderd. Inwoners die gebruik gaan maken van de ondergrondse containers die als eerste worden geplaatst, hebben een brief ontvangen over de definitieve containerplaats. Overige inwoners van Geldermalsen, Lingewaal en Neerijnen ontvangen de komende week een brief over de definitieve containerplaatsen.

Enkele locaties zijn nog onduidelijk. Hierover ontvangen de inwoners na een definitief besluit bericht. De definitieve containerkaart van de drie gemeenten is vanaf maandag te vinden op deze website. Inwoners die een brief hebben ontvangen over de definitieve containerplaats kunnen een bezwaarschrift indienen tegen de plaats. Het plaatsen van de containers stopt echter niet met het indienen van een bezwaar. Als een bezwaar gegrond wordt verklaard, wordt de containerplaats alsnog gewijzigd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden