Afbeelding
Foto: PR Welzijn West Betuwe

Pannafinale West Betuwe bij vv Rhelico met Nasser el Jackson

Algemeen 265 keer gelezen

RUMPT • Bij vv Rhelico vindt woensdag 19 september van 14:00 tot 17:30 uur de finale van het pannavoetbaltoernooi van West Betuwe plaats. Tijdens deze finaledag strijden 72 finalisten om de winst in drie leeftijdscategorieën.

Het toernooi wordt geopend door professioneel freestylevoetballer Nasser el Jackson (eigenlijk: Nasser El Hajoui, maar vanwege zijn vlotte bewegingen vernoemd naar Michael Jackson). De balkunstenaar uit Tilburg zal na het toernooi ook nog een aantal clinics geven geschikt voor alle leeftijden. Het organiseren van het pannavoetbaltoernooi is een initiatief vanuit Welzijn West Betuwe en wordt opgetuigd in het kader van de Nationale Sportweek. De finalisten zijn voort gekomen uit de voorrondes bij de voetbalverenigingen in de gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal.

De dag staat in het teken van de pannafinale, maar ook voor niet-finalisten is er genoeg te doen. Zo kan de jeugd deelnemen aan de clinic van Nasser el Jackson, zijn er diverse nevenactiviteiten en is er ruimte om de finalisten aan te moedigen. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk voor alle jeugd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 22 uur geleden
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws gisteren
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden