• Belangstellenden zijn welkom bij de jarige schaakvereniging.
• Belangstellenden zijn welkom bij de jarige schaakvereniging. Foto: nl.123rf.com

Schaakclub Acquoy bestaat zeventig jaar

Sport 482 keer gelezen

ACQUOY • Schaakvereniging Acquoy bestaat dit jaar op de kop af zeventig jaar. Komende zaterdag vanaf 13:30 uur kunnen belangstellenden kennis maken met de vereniging.

'Wie eenmaal komt, gaat voor de rest van zijn leven'. Dat was de titel van een boekje dat bij het 50-jarig jubileum werd uitgegeven en volgens het bestuur van de vereniging geldt dat nog steeds.

Zaterdag 8 september bestaat de mogelijkheid om kennis te maken met de club. "Laat u overtuigen dat schaken een mooie, spannende sport is", aldus het bestuur.

Heerlijk spel 
Voor wie van spelletjes houdt, is het een heerlijk spel met veel uitdagingen en vooral veel speelplezier. Ook is schaken een spel dat door zijn vele varianten steeds boeiender wordt. Het is niet alleen een sport voor mannen, ook vrouwen zijn van harte welkom.

Belangstellenden kunnen zich zaterdag in verenigingsgebouw De Schakel in Acquoy laten overtuigen. Maandagavond is de vaste clubavond, er wordt dan om 20:00 uur begonnen.

Clubavond
Wie zaterdag niet in de gelegenheid is om langs te komen, is voor een kennismaking welkom op de vaste speelavond. Aanmelden voor zaterdag 8 september kan bij info@svacquoy.nl, maar ook zonder aanmelding is iedereen welkom.

De middag begint om 13:30 uur. Als men op de speelavond de sfeer van de club wil komen proeven, is het handig om dat even te melden bij info@svacquoy.nl. Het adres van De Schakel is Lingedijk 60, Acquoy.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws gisteren
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden