Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Rhenoyse feestweek in nieuw jasje

Algemeen 370 keer gelezen

RHENOY • Vereniging Dorpsbelangen Rhenoy (VDR) heeft haar jaarlijkse feestweek in een nieuw jasje gestoken. Nieuw: een talentenshow op vrijdagavond, een spectaculaire Big Bounce-middag met trampolines, springkussens en stormbanen op zaterdagmiddag en een pubquiz op zaterdagavond. Het vierdaagse festijn draagt dit jaar de titel 'Rhenoy in rep en roer'.

De feestweek van Rhenoy is van woensdag 12 tot en met vrijdag 15 september. De vaste onderdelen zoals de kindermiddag, de gezamenlijke maaltijd voor 55plussers en de bingoavond ontbreken natuurlijk niet. Met de kindermiddag trapt de feestweek af, deze is woensdag 12 september om 13:00 uur. Kinderen van 4 en 5 jaar oud kunnen volop klimmen en klauteren op een obstakelparcours, de wat grotere koters kunnen strijden om de titel 'Ninja Warrier Rhenoy 2018'. Opgeven hiervoor kan tot en met zondag 9 september. De volgende dag – donderdag 13 september – staan dan de onmisbare middag voor 55plussers op het programma, er is gelegenheid om samen te eten. Inschrijven is wel nodig. De middag is vanaf 12:00 uur. 's Avonds is er dan een bingoavond in de feesttent, vanaf 19:00 uur.

De gloednieuwe talentenshow staat vrijdagavond op het programma. Deze begint om 19:00 uur. Alle talenten uit Rhenoy en omstreken zijn welkom, van goochelaars tot zangers en van acrobaten tot playbackers. Een act mag maximaal 3 minuten duren. Groepsoptredens zijn overigens ook welkom. Een jury beoordeelt de shows per leeftijdsgroep.

Op vrijdagavond 14 september is er een discoavond met dj Seppie, vanaf 22:00 uur.

De drukste dag op het programma is zaterdag 15 september, dan staan de meeste activiteiten gepland. Om 14:00 uur barst dan de Big Bounce-middag los. Iedereen is welkom om zijn of haar kunsten te vertonen op de springkussens of stormbaan. De pubquiz is om 19:00 uur, inschrijven hiervoor is noodzakelijk. Deelname kost 2,50 euro per persoon. De afsluitende feestavond met &Basic uit Beesd begint om 21:00 uur. Toegangsprijs hiervoor is ook 2,50 euro (gasten van de pubquiz betalen 1,50 euro).

Inschrijven voor één of meerdere activiteiten van 'Rhenoy in rep en roer' kan via de e-mail: feestweek.rhenoy@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden