Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: PR Mariënwaerdt

Landgoedfair van de Mariënwaerdt weer aanstaande

  •   391 keer gelezen

BEESD • Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt organiseert woensdag 15 tot en met zondag 19 augustus weer haar befaamde Landgoedfair. Nieuw dit jaar: bezoekers kunnen sushi bestellen en laten bezorgen met een drone.

De Mariënwaerdt vindt: aan een succesrecept moet je niet tornen. Dus de Landgoedfair zit weer bomvol de vertrouwde ingrediënten. Veel standhouders die kleding en accessoires aan de man brengen. Veel kans om inspiratie op te doen voor de inrichting in en om het huis. Er zijn weer veel workshops, zo kunnen bezoekers kruidenhapjes leren maken bij De Kruidenbrouwerij of aan de gang met handlettering bij De Lettertantes. En wijnmaker Diederik Beker van het Betuws Wijndomein geeft zondag 19 augustus uitleg over het maken van wijn. Cees de Jong van Molen de Vrijheid geeft bakworkshops waarin deelnemers bijvoorbeeld muffins en koekjes leren bakken met landgoedgraan. Ook voor kinderen is er veel te doen op de Landgoedfair. Er is een minifair ingericht met leuke speelmogelijkheden voor de kleintjes en grotere kinderen kunnen meedoen aan de wedstrijd koeien melken, of een vogelhuisje timmeren.

Er zijn natuurlijk ook weer doorlopend demonstraties met paarden, honden en roofvogels in de demonstratiering. En op zondag 19 augustus kunnen mensen aanschuiven in het Landgoedcafé voor een stevig ontbijt. Dit begint om 10:00 uur.

De Landgoedfair is van woensdag 15 tot en met zondag 19 augustus elke dag open van 10:00 tot 18:00 uur. De entree is 15 euro en 7,50 euro voor kinderen van 13 tot en met 16 jaar. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree. Parkeren kost 2 euro. Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Tickets zijn te koop op deze website.

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK