Afbeelding
Foto: Rick den Besten
vierdaagse

Peter en Henk Versteegh en Ted van Lith: 'De sfeer, daar doen we het voor'

Algemeen 834 keer gelezen

NIJMEGEN/RHENOY/BEESD • De broers Peter en Henk Versteegh uit respectievelijk Beesd en Rhenoy en Ted van Lith uit Rumpt doen voor de elfde keer mee aan de Nijmeegse Vierdaagse. "De Bloesemtocht is onze training." 

Ze trainen eigenlijk te weinig. Dat bekent Henk Versteegh meteen. "Dit jaar heb ik alleen de Bloesemtocht gelopen, dat is mijn enige training geweest dit jaar. Dat is natuurlijk te weinig. Normaal gesproken loop ik dan ook nog de Glasstadmars. Dus dat is handig voor mensen om te weten: als je die twee tochten kan uitlopen, kan je ook de Nijmeegse Vierdaagse lopen." 

Over de editie van dit jaar zijn de mannen weer zeer te spreken. Peter Versteegh: "Zo leuk, de sfeer, daar doen we het voor." Het drietal loopt de 50 kilometer. Ze zijn dagelijks zo rond het middaguur binnen. Dat is een prima tijd. "Je kunt ook te vroeg binnen zijn, dan mis je toch een boel gezelligheid." 

Hier en daar hebben de mannen wat blaren. Maar niets ernstigs. Sowieso: "Blaren zijn niet zo erg. Weet je wat erg is? Schuurplekken op je benen. Dat wordt alleen maar erger. En die hebben we gelukkig niet." 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden