Logo hetkontakt.nl/leerdam

Weer vakantiebijbelweek in Hellouw

  •   49 keer gelezen

HELLOUW • In de eerste week van de zomervakantie gaat in Hellouw de vakantiebijbelweek weer van start. Thema dit jaar is 'Zoek het uit'.

Alle activiteiten zijn op de Korfgraaf 8 met uitzondering van de kerkdienst op zondagochtend. De vakantiebijbelweek in Hellouw beleeft namelijk zondag 15 juli haar opening in de hervormde kerk van het dorp. De dienst begint om 09:30 uur. Vervolgens is er 's middags vanaf 14:30 uur een sing-in aan de Korfgraaf. Na de sing-in is er voor iedereen koffie of limonade met wat te snacken.

Op maandag 16 en dinsdag 17 juli zijn er kinderdagen voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar. Op maandag van 9:30 tot 15:30 uur en op dinsdag van 13:15 tot 20:00 uur. Dan wordt er een heus huttendorp gebouwd. De deelnemende kinderen moeten wel zelf een hamer meenemen - met naam - en ook dichte schoenen aantrekken. Bovendien is oude kleding ook handig, want de hutten worden beschilderd met echte verf. Bij warm weer is zwemkleding en een petje handig om mee te nemen.

Op dinsdag 17 juli wil de organisatie van de vakantiebijbelweek in Hellouw een open avond houden voor iedereen uit het dorp. Vanaf 18:00 zijn naast de kinderen ook ouders, broertjes en zusjes en andere belangstellenden van harte welkom om het huttendorp te komen bekijken. Opgeven voor deze dagen kan nog tot vrijdag 13 juli aanstaande door een mail te sturen naar de organisatie: vbwhellouw@hotmail.com.

Op woensdagavond 18 juli is er een jeugdavond, waarbij het thema 'Vrijheid' centraal staat en er een escapespel gespeeld wordt. Aanvang is 19:30 uur voor jongeren van 12 tot 15 jaar en jongelui boven de 15 jaar starten om 20:30 uur.

Tot slot is er op donderdagavond 19 juli een dorpsavond voor alle leeftijden. Er kan dan een fietstocht gereden worden in de omgeving. Rond 20:30 wordt deze tocht afgesloten met een hapje en een drankje. Ook degene die niet mee fietsen, maar wel willen komen voor de gezelligheid, zijn welkom.

Meer informatie over de vakantiebijbelweek in Hellouw en het volledige programma is te vinden op de website. Of op de Facebook-pagina.

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK