• De nieuwe trots van Harp en Luit.
• De nieuwe trots van Harp en Luit. Foto: aangeleverd

Nieuwe aanhangwagen voor Harp en Luit

Algemeen 231 keer gelezen

VUREN • Brassband Harp en Luit uit Vuren en haar slagwerkgroep StiX presenteerden vrijdag tijdens het zomeravondconcert haar spiksplinternieuwe aanwinst: een aanhangwagen voor haar slagwerkinstrumenten.

Ereleden van Harp en Luit, Bert Ippel en Jo Zandee, onthulden de nieuwe trots van de Vurense muziekvereniging vrijdagavond. Dit gebeurde tijdens het concert op het Schootsveld. Hiermee sloot de vereniging zoals elk jaar het seizoen af.

De nieuwe aanhangwagen is nodig voor het vervoer van met name de slaginstrumenten, zoals pauken, trommels, drumstel, xylofoon en klokkenspel, naar optredens elders in het land. Harp en Luit kon de wagen aanschaffen dankzij hulp van verschillende sponsoren: stichting Rivierenlandfonds, Van Ekeren Verzekeringen, Tredion Gorinchem, Groeneveld Groep Gorinchem en DBI Techniek Hellouw.

Voorzitter Sander van Tilburg kreeg dezelfde avond van Dick Visser van Rabobank Alblasserwaard-Vijfheerenlanden ook nog eens een cheque overhandigd ter waarde van EUR 1.500 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden