lezersactie

Win kaarten voor orgelconcert Martin Mans in Leerdam

  •   127 keer gelezen

LEERDAM • Op dinsdag 17 juli 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Grote Kerk in Leerdam; aanvang 20:00 uur. 

Martin Mans speelt jouw verzoek! … is het thema. De concertbezoeker wordt bij de inhoud betrokken en kan een verzoek indienen waaruit Martin een keuze maakt. Eén onderdeel van het programma is aan de verzoeken gewijd. Verder speelt hij een improvisatie over het thema 'Trouw' en heeft hij een meditatief moment in het programma.

Enkele literaire werken maken tevens deel uit van het programma: Air van Bach en de Toccata uit de Suite gotique van Boëllmann waarbij hij het orgel zo gedetailleerd mogelijk horen.

Parijs
Martin vierde onlangs zijn 40-jarig jubileum als kerkorganist en heeft daarvoor een cd uitgebracht die hij heeft opgenomen heeft in Parijs: 'Concert d'Orgue à Paris'. Deze cd staat centraal tijdens de orgelconcerten in de zomer. Martin is een gepassioneerd musicus die van ieder concert een waar hoogtepunt weet te maken.

Het orgel is van oudsher een geliefd instrument dat in deze tijd weer volop in de aandacht staat. De mogelijkheden zijn legio. 'Je hebt een heel orkest tot je beschikking' zijn woorden die de organist vaak gebruikt.

Wilt u kaartjes winnen? Mail dan naar: puzzel.leerdam@kontaktmediapartners.nl. Dit kan tot woensdag 11 juli 2018.

Heeft u geen kaarten gewonnen? Print dan dit artikel en ontvang € 2,50,- korting op de entree. U betaalt € 7,50 in plaats van € 10 (max. 4 pers/artikel).

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten