Afbeelding
lezersactie

Win kaarten voor orgelconcert Martin Mans in Leerdam

Algemeen 203 keer gelezen

LEERDAM • Op dinsdag 17 juli 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Grote Kerk in Leerdam; aanvang 20:00 uur. 

Martin Mans speelt jouw verzoek! … is het thema. De concertbezoeker wordt bij de inhoud betrokken en kan een verzoek indienen waaruit Martin een keuze maakt. Eén onderdeel van het programma is aan de verzoeken gewijd. Verder speelt hij een improvisatie over het thema 'Trouw' en heeft hij een meditatief moment in het programma.

Enkele literaire werken maken tevens deel uit van het programma: Air van Bach en de Toccata uit de Suite gotique van Boëllmann waarbij hij het orgel zo gedetailleerd mogelijk horen.

Parijs
Martin vierde onlangs zijn 40-jarig jubileum als kerkorganist en heeft daarvoor een cd uitgebracht die hij heeft opgenomen heeft in Parijs: 'Concert d'Orgue à Paris'. Deze cd staat centraal tijdens de orgelconcerten in de zomer. Martin is een gepassioneerd musicus die van ieder concert een waar hoogtepunt weet te maken.

Het orgel is van oudsher een geliefd instrument dat in deze tijd weer volop in de aandacht staat. De mogelijkheden zijn legio. 'Je hebt een heel orkest tot je beschikking' zijn woorden die de organist vaak gebruikt.

Wilt u kaartjes winnen? Mail dan naar: puzzel.leerdam@kontaktmediapartners.nl. Dit kan tot woensdag 11 juli 2018.

Heeft u geen kaarten gewonnen? Print dan dit artikel en ontvang € 2,50,- korting op de entree. U betaalt € 7,50 in plaats van € 10 (max. 4 pers/artikel).

Rick den Besten

Hoofdredacteur Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden