Afbeelding

Politie houdt verdachten beschieting woning aan bij Beesd

112 805 keer gelezen

BEESD/EINDHOVEN • Op de A2 bij Beesd heeft de politie in de nacht van zondag op maandag twee knullen van 17 en 18 jaar aangehouden. Zij worden ervan verdacht eerder die avond een woning in Eindhoven te hebben beschoten.

Bij de beschieting raakte niemand gewond, maar de gevel raakte wel zwaar beschadigd. Buurtbewoners werden rond 03:00 uur opgeschrikt door het geluid van schoten. Bij de meldkamer kwamen diverse meldingen binnen. Uit het eerste onderzoek bleek dat een auto was weggereden, die mogelijk iets met het incident te maken had. Medewerkers van de politiemeldkamer attendeerden de surveillerende eenheden in de ruime omgeving uit te zien naar een deze wagen.

Ruim een half uur later zagen politiemensen zo'n auto in de omgeving van de Den Bosch op de A2 rijden en gingen er achteraan. Onder Beesd sommeerden ze de bestuurder te stoppen, waarna de inzittenden werden gecontroleerd. In de auto werd een vuurwapen aangetroffen. Hierop werden de jonge mannen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het aangetroffen wapen en de auto waarin de mannen reden werden in beslag genomen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden