Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Walter Cleton (l) en John van Wijk in het bedrijf in Waardenburg.
• Walter Cleton (l) en John van Wijk in het bedrijf in Waardenburg. (Foto: Lya Cattel)

All Print verder als WS Media Groep

  •   446 keer gelezen

WAARDENBURG • Van visitekaartje tot belettering van de bedrijfswagen. Van brochure tot bedrijfskleding. En van rollup banner tot advertentie.

WS Media Groep biedt het totale pakket aan communicatie-uitingen. Sinds begin dit jaar is het bedrijf gevestigd in een voormalige drukkerij, een mooi groot pand, in Waardenburg. Op de begane grond bevindt zich een nieuw creatief bedrijfskantoor met daarachter de productieruimtes. "Er is nog steeds veel vraag naar goed drukwerk", vertelt Walter Cleton, die samen met Sikko Haan eigenaar is van het bedrijf. Sikko is commercieel verantwoordelijk binnen WS Media. Walter leerde in de jaren negentig het vak en bouwde in de loop der jaren zijn eigen bedrijf op: All Print in Zaltbommel. Dat bedrijf is nu opgegaan in WS Media in Waardenburg. Binnen WS Media is Walter verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken. "Natuurlijk is er tegenwoordig vooral veel vraag naar digitaal", zegt Walter. "Maar nog steeds willen mensen ook papier in hun handen houden. Het gaat om de perfecte mix van de communicatiemiddelen." Ook actief binnen WS Media is John van Wijk, oud aandeelhouder van Drukkerij Van Horssen. John is met zijn expertise verantwoordelijk voor 'Sign' oftewel de grotere reclame-uitingen waarmee een bedrijf zich kan presenteren aan de buitenwereld. Zoals bijvoorbeeld grote reclameborden, gevelbekleding, beurswanden en autobelettering.

Klantgericht werken. Daar gaat het om bij WS Media. "We hebben een geweldig team", zegt Walter Cleton. "In totaal werken hier 24 mensen. Vormgevers, dtp-ers, drukkers, afwerkers en buitendienstmedewerkers. Onze mensen kunnen heel snel schakelen, we houden van korte snelle communicatie binnen het bedrijf en naar onze klanten toe. Onze medewerkers zijn heel flexibel. Als het in de productieruimte even te druk is, springen ze vanuit het kantoor makkelijk bij."

"Klantgericht werken betekent ook 'meedenken' met de klant", vult John aan. "Als ik bij een klant kom en zie dat de reclamevlag bij de entree versleten is, dan wijs ik die klant daarop. Vaak weten ze niet dat wij ook vlaggen leveren. Maar we kunnen ook pennen leveren, bedrijfskleding bedrukken en een complete inrichting van een beursstand bedenken, vormgeven en uitvoeren."

Bedrijven kunnen bij WS Media Groep terecht voor een compleet 'communicatieconcept': print, online, offline, mobile en social media. "We hebben deze onderdelen zelf in huis", zegt Walter. "Met ons brede aanbod zijn wij onze klanten graag optimaal van dienst."

WS Media Groep bevindt zich aan de Industrieweg 1 in Waardenburg. Op de website is te zien wat het bedrijf allemaal kan en doet.

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK