Afbeelding
Foto: Peter Verbeek

Open dag bij tandprothetische praktijk Volgers in Leerdam

Algemeen 714 keer gelezen

LEERDAM • Binnenkort is het vijf jaar geleden dat Pim Volgers, in de binnenstad een tandprothetische praktijk is begonnen. Dat eerste lustrum wordt op vrijdag 1 juni gevierd met een open dag. Van 10.00 tot 14.00 uur is iedereen van harte welkom om er een kijkje te komen nemen.

Nadat hij elders de benodigde ervaring had opgedaan vond Pim Volgers dat hij er aan toe was om op eigen benen te staan. In de Bergstraat vond hij een mooi pand, met ruimte voor een behandelkamer, kantoor en laboratorium. "In het begin was dat best spannend", blikt Volgers terug. "Ik weet nog dat ik de eerste weken naast de telefoon heb gezeten! Toch is de loop er vrij snel ingekomen, en in de achterliggende jaren heb ik een bloeiende praktijk op kunnen bouwen. Ik ben alleen begonnen, maar het team bestaat nu uit drie: Ian Oukes doet al het werk in het laboratorium, terwijl Susanne mij sinds enige tijd assisteert."

De groei van zijn praktijk komt mede doordat Pim Volgers alle tijd neemt voor zijn klanten. "Persoonlijke aandacht, dat is toch iets dat bijna iedereen erg aanspreekt. Maar ik ben ook voor het leveren van mooi werk. Ik wil dat dat iedereen blij en tevreden naar huis gaat. Dat we goed bezig zijn blijkt onder andere uit het feit dat we, naar aanleiding van een klanttevredenheidsenquête via internet, een score van 9,8 op Independer hebben."

De klanten komen naar de praktijk als ze één of meerdere eigen tanden missen, en kunnen er terecht voor een prothese voor die ene tand tot een volledige gebitsprothese. "Vroeger deed iemand zijn hele leven met een kunstgebit, maar dat zie je nu veranderen. De basisverzekering geeft eens per vijf jaar recht op een nieuwe volledige prothese. Als gecertificeerde praktijk hebben we contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars. De klant krijgt daardoor de meest optimale vorm van vergoeding."

Na het trekken van tanden slinkt met name de onderkaak heel erg. Soms blijft er zelfs te weinig kaak over voor een passende prothese. Een klikgebit, een gebitsprothese op implantaten, biedt dan uitkomst. "Dat is écht een van onze specialismen", merkt Pim Volgers op. "Als dat is aangemeten heeft de drager bijna het gevoel dat hij zijn echte tanden weer heeft."

Tijdens de open dag is een implantoloog aanwezig die tekst en uitleg geeft over alle mogelijkheden, eventueel met een kosteloos consult. In het laboratorium vertelt en laat Ian Oukes zien wat hij doet. Susanne geeft uitleg over de kosten, brengt desgevraagd een offerte uit en vertelt het een en ander over de werkwijze in de tandprothetische praktijk. Volgers is het aanspreekpunt voor het beantwoorden van alle vragen en mogelijkheden. Men kan bij hem ook terecht voor een gratis consult, maar verzoekt om van te voren, via 0345-505851, een afspraak te maken voor een tijdblok van 10 tot 15 minuten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 20 uur geleden
• Waterloop voor Ethiopië.
Basisschoolleerlingen uit de regio halen 21.000 euro op voor waterfilters in Ethiopië fotoserie 21 uur geleden
• Afrit 27 naar Hagestein is komen weekend afgesloten.
Afrit 27 richting Hagestein op A27 komend weekend afgesloten Nieuws 22 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden