Afbeelding
Foto: nl123rf.com

Binnenkort frettendag in Het Dak in Leerdam

Algemeen 421 keer gelezen

LEERDAM • Stichting Fret & Welzijn organiseert in samenwerking met de Frettenvraagbaak zondag 20 mei een frettendag in partycentrum Het Dak in Leerdam.

Het doel van deze dag is kennis over fretten te delen, voorlichting te geven en bezoekers krijgen de kans om in contact te komen met andere frettenliefhebbers. Volgens Fret & Welzijn zijn fretten bijzondere huisdieren: ze zijn slim, leuk en speels maar goede voorlichting blijft wel belangrijk. Op de frettendag komen bezoekers weten over huisvesting, voeding, verrijking, speelgoed, gedrag, gezondheid en ziekte en ook zijn er meerdere frettenopvangen aanwezig.

Bovendien zijn er stands met geinige dingen voor de fret, zoals hangmatten, slaapzakjes, speeltunnels, kunst, speelgoed enzovoorts. Er is ook een loterij waar bezoekers leuke prijzen kan winnen en een veiling waar ze kunnen bieden op mooie, unieke items. De opbrengst van deze dag zal volledig gedoneerd worden aan een goed doel, namelijk het medisch onderzoek naar zieke fretten, waarvan de oorzaak mogelijk met rauw- of prooivoeding gerelateerd is. 

De dag begint om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Kaartverkoop aan de deur of via de website.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden