• Binnenkort starten diverse verenigingen met Tennis Fit.
• Binnenkort starten diverse verenigingen met Tennis Fit.

Tennis Fit binnenkort van start in regio

Sport 319 keer gelezen

Regio • Tennisvereniging Haaften, tennisvereniging Rhelico, tennisvereniging Ophemert, tennisclub Varik Heesselt, Fysiotherapie Haaften en Welzijn West Betuwe gaan met elkaar Tennis Fit aanbieden.

Tennis Fit is een programma speciaal voor 45-plussers. Het programma bevat trainingen, onderlinge wedstrijden, voorlichting over blessurepreventie en ontmoetingen. Alle activiteiten worden begeleid door een ervaren trainer.

Onderzoek 
Uit onderzoek is gebleken dat 20% van de leden boven de 45 jaar zijn/haar lidmaatschap opzegt vanwege blessures. Daarnaast geven oud-leden aan dat ze meer tennismaatjes willen hebben van hun eigen leeftijd en speelsterkte.

Tennis Fit speelt hier op in door kleine aanpassingen in de spelwijze. Door begeleiding van een ervaren trainer blijven de deelnemers langer fit en behouden hun plezier. Ook voor mensen die nog nooit hebben getennist, is het programma geschikt.

Bijeenkomsten
Binnenkort wordt gestart met twee gratis bijeenkomsten. Op vrijdag 6 april vindt van 10:00-12:00 uur de eerste Tennis Fit ochtend plaats bij tennisvereniging Haaften. Op vrijdag 20 april volgt van 10:00-12:00 uur de tweede ochtend bij tennisvereniging Rhelico.

Bij de bijeenkomsten is iedereen welkom: lid of geen lid. Na deze ochtenden is het de bedoeling dat het programma eens in de twee weken wordt gehouden bij één van de verenigingen.

Meer informatie over de bijeenkomsten en aanmelding voor Tennis Fit is te vinden op www.welzijnwestbetuwe.nl/neerijnen/tennis-fit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden