Afbeelding

Tennisvereniging Haaften pakt uit met open dag voor de jeugd

Algemeen 513 keer gelezen

HAAFTEN Tennisvereniging Haaften (TVH) houdt, in samenwerking met Tennisschool Xander Veelbehr, zaterdag 17 maart tussen 10:00 en 15:00 uur een open dag voor jeugd van 5 tot 18 jaar.

De vereniging bestaat ruim veertig jaar en is springlevend. "We zijn een actieve club met 170 leden waarvan 31 jongeren", vertelt voorzitter André de Fockert. De club kent een gestage groei in volwassen leden, daarom richt de vereniging zich in 2018 helemaal op jongeren en wordt er een open dag gehouden. 

Tennis Kids Programma
De Fockert somt op wat er te doen is tijdens de open dag: "De jeugd kan onder andere deelnemen aan het door de KNLTB ontwikkelde Tennis Kids Programma, aan de rackettrek  op zaterdagochtend, en aan evenementen zoals de Club Kampioenschappen en het Ouder-Kind-toernooi." Ook aan de bestaande jeugdleden wordt gedacht, want zij die al lessen volgen krijgen tijdens de voorjaarscompetitie gratis extra competitietraining.

In 2019 is TV Haaften van plan haar eerste open toernooi voor de jeugd te organiseren.

De tennisvereniging beweegt zich daarnaast op maatschappelijk vlak door samenwerking met Welzijn Neerijnen en de basisscholen. Zo is het Senioren Fit-programma ontstaan, en wordt vervangende gymles op de tennisbaan aangeboden. Bovendien gaan verschillende (jeugd)leden Waaljutten.

Meer informatie: www.tvhaaften.nl.
 

Marjo van Andel

Eindredacteur Het Kontakt-Vijfheerenlanden

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden