• De dj's in The Jungle.
• De dj's in The Jungle. Foto: PR The Jungle

Ron en Ron op The Jungle-reünie

Algemeen 1.293 keer gelezen

LEERDAM • Er wordt zaterdag 16 december natuurlijk flink gerockt op de The Jungle-reünie in jongerencentrum M3, maar daarnaast kruipen ook Ron Stutz en Ron Klijn achter de draaitafels.

Speciaal voor de fans van de vrijdagavond in jongerencentrum The Jungle kruipen Ron Stutz en Ron Klijn (oftewel: Ronny Hammond) tijdens de reünie van het jongerencentrum achter de draaitafel om alle oude dansvloerhits door de speakers te laten knallen. Beide dj's zijn nog steeds erg actief in het clubcircuit, ze draaiden samen met Ronald Molendijk, wonnen prestigieuze prijzen in binnen- en buitenland. Het duo was ook te zien tijdens het succesvolle Glassdance afgelopen zomer.

Veel underground en alternatieve hits uit The Jungle's bevlogen geschiedenis komen zaterdag voorbij. Van Robin S tot The Chemical Brothers en via The Prodigy terug naar Underworld. House, elektro en hiphop, maar ook veel funk, soul en disco. Daarnaast klimt feestrockformatie Masters of Spam op het M3-podium. Alles komt voorbij op deze niet te missen reünie.

Kaarten voor The Jungle-reünie zijn te krijgen via jungle.beheerjegegevens.nl of bij De Kapper aan het Europaplein, Double D Tattoo aan de Zuidwal en café De Knijp op het Voogdplein. In de voorverkoop kosten de kaarten 5 euro. Er zijn nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Tickets aan de zaal kosten 10 euro en verkoop gaat door zolang de voorraad strekt. De avond begint om 21:00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden