• Marek Faus won beide partijen.
• Marek Faus won beide partijen. Foto: Peter Verbeek

Wennekes verliest, Steinhoff wint

Sport 288 keer gelezen

RUMPT • Beide teams van Carambole speelden zaterdag in Arnhem. Het eredivisieteam Wennekes.nl kreeg tegen Egersbeek.nl het deksel op de neus.

De gasten gingen met tweemaal 4-2 onderuit. Hierdoor blijft het team in de middenmoot. De mannen van het 1e divisieteam Steinhoff Constructions deden het beduidend beter met een 6-0 en 4-2 overwinning. Steinhoff Constructions zit in de lift en is niet ver meer verwijderd van de top vijf.

Pech
In het kader 47/2 speelde Lyon Megens twee zeer goede wedstrijden. Hij had de pech dat dit niet werd beloond, omdat tegenstander Robbie Sonck in een nog betere vorm stak. De tweede partij was van zeer hoog niveau. Lyon startte met 178, maar Sonck won toch nog in twee beurten.

Ian van Krieken speelde het kader 71/2. Ook Ian speelde sterk en ook hier was er geen beloning. In de eerste partij ging tegenstander Martijn Egberts in een beurt uit. De tweede partij werd verloren in vier beurten.

Het bandstoten was voor de Rumptenaren, maar dit mocht niet meer baten. Marek Faus won beide partijen van Harry van den Boogaard in 21 en veertien beurten.

Steinhoff Constructions
In het libre had Jurgen de Ridder een gemakkelijke middag. Tegenstander Heinz Schmale bood weinig tegenstand en zodoende won Jurgen eenvoudig in elf en twaalf beurten.

In het kader 47/2 moest Frank Vermeulen zich eenmaal gewonnen geven tegen Jan van Dongen. De eerste partij won hij nog in dertien beurten, maar in de tweede partij ging Frank in 21 beurten onderuit.

Marco Kivits maakte geen fout in het bandstoten tegen Raymond Gielens: twee keer winst. Vooral in de tweede partij maakte hij indruk met een gemiddelde van 7.50.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden