Afbeelding
advertorial

MKB Cursus & Training: Vandaag leren, morgen toepassen

Algemeen 456 keer gelezen

REGIO • In een kort tijdsbestek je kennis van zaken bijspijkeren, met trainers die uit eigen ervaring weten hoe het er op de werkvloer aan toegaat; dat staat centraal bij MKB Cursus & Training. Al jarenlang biedt het bedrijf van directeur George Bel cursussen en trainingen op alle mogelijke (zakelijke) onderwerpen aan.

Vandaag leren, morgen toepassen. Directeur George Bel, inwoner van Leerdam, weet als geen ander hoe belangrijk dit motto van MKB Cursus & Training voor ondernemers is. "De praktijk, daar gaat het om. Theorie passen we alleen in als het écht relevant is en dan nog houden we het heel kort. Kort en krachtig; als je een bedrijf runt, heb je geen tijd om tien dagen er tussenuit te gaan."

Tegelijkertijd onderstreept hij hoe belangrijk het investeren in kennis is. "Ondernemers zijn ergens goed in, maar bij het runnen van een bedrijf komen ook veel zaken kijken waar ze geen of minder verstand van hebben. Bedrijfshulpverlening, leiding geven, debiteurenbeheer en ga zo maar door. Met onze trainers, die zelf in de praktijk actief zijn, zorgen wij dat ondernemers én hun medewerkers zich hierin kunnen verdiepen. Zeker zo belangrijk zijn het contact met de mede-cursisten, de ervaringen die gedeeld worden en de inspiratie die je opdoet."

Een blik op de site leert dat het aanbod van MKB Cursus & Training uitgebreid én divers is. Time management, het zakelijk gebruik van Facebook, effectief leidinggeven, financiële basiskennis en omgaan met lastige klanten, het is maar een beperkte greep uit het assortiment. De vraag is momenteel ook groot. "In de crisisjaren was het minder, maar we merken dat er nu sprake is van een inhaalslag. Net als een auto heeft ook kennis onderhoud nodig."

Meer informatie is te vinden op de website.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden