Logo hetkontakt.nl/leerdam
• De meiden van Olympia Herwijnen waren goed op dreef.
• De meiden van Olympia Herwijnen waren goed op dreef. (Foto: Anita van Mourik)

Succes voor Olympia Herwijnen

  •   204 keer gelezen   Sport

HERWIJNEN • Vijf turnsters van Olympia Herwijnen kwamen zaterdag in actie tijdens de regiofinale in Amersfoort. Twee turnsters plaatsten zich voor de districtsfinale.

Iris Wigmans (jeugd 2 F) liet op vloer een nieuwe oefening zien die zij perfect uitvoerde. Haar sprong werd beloond met 11,000 punten en een tweede plaats. Iris werd negende en stroomt door naar de districtsfinale.

Linde Duizer (junior F) turnde in de tweede wedstrijd. De concurrentie in haar niveau was groot. Linde mag trots zijn op haar behaalde resultaten.

Jasmijn Wigmans, Hanneke Wellner en Bertie Treffers (senior E) sloten deze dag af. Jasmijn scoorde op balk ondanks een foutje binnen de top 10. Ze eindigde als tweede reserve voor de districtsfinale.

Hanneke Wellner liet een strakke vloeroefening zien. Ook op brug was ze goed op dreef. Door een val van de balk eindigde ze als eerste reserve voor de districtsfinale.

Bertie Treffers pakte op vloer de eerste plaats, ook op sprong scoorde ze hoog. Ze eindigde als achtste en plaatste zich daarmee voor de districtsfinale.

André Bijl
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @andrebijl op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }