Het HHO-toernooi vindt plaats in een Griekse sfeer.
Het HHO-toernooi vindt plaats in een Griekse sfeer.

'Hooge Hoeven Open' in Griekse sfeer

Sport 313 keer gelezen

GELDERMALSEN • Het Hooge Hoeven Open Tennistoernooi gaat dit jaar van start op maandag 27 augustus.

Met het mooie weer van de afgelopen weken lukt het wel om in zomerse sferen te komen. Het Hooge Hoeven Open tennistoernooi sluit hier mooi op aan, want dat krijgt dit jaar een Griekse sfeer. De organisatie hoopt dan ook dat het nog even zomers blijft.

Het HHO toernooi wordt vanaf 27 augustus gespeeld op het tennispark van GLTC in Geldermalsen. Net als vorig jaar is het een single- en een dubbeltoernooi.

Aparte categorieën
Nieuw is dat 55- en 65-plussers de kans krijgen om overdag het toernooi te spelen in aparte categorieën. De organisatie rekent ook deze editie op veel deelnemers uit de regio.

Bedrijven uit Geldermalsen en omgeving tonen zoals altijd hun betrokkenheid bij het tennistoernooi. Ze sponsoren het toernooi vooral in de vorm van prijzen voor de jaarlijkse loterij. Tijdens het toernooi worden lootjes verkocht aan spelers en bezoekers. Op de finaledag vindt de verloting plaats, waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Sponsoring met een geldbedrag kan uiteraard ook. Zo wordt het mogelijk om lokale evenementen als dit te organiseren.

Aanmelden
Deelnemers kunnen zich aanmelden via www.toernooi.nl. Inschrijven kan in singles en dubbels (heren, dames en mix, speelsterkte 3 tot en met 8) en voor dubbels in een aparte 55+ en 65+-categorie (speelsterkte 6, 7, 8).

Het Hooge Hoeven Open toernooi begint op maandag 27 augustus, maar er is een voorweekend beschikbaar als er veel aanmeldingen zijn (25 en 26 augustus). Door de week wordt overdag gespeeld in de 55+/65+ categorie en voor de overige categorieën 's avonds vanaf 18:00 uur.

Finaledag
De finaledag is op zondag 2 september. Dan zijn er Griekse hapjes verkrijgbaar. Uiteraard zijn ook bezoekers van harte welkom.

Voor meer informatie: www.toernooi.nl of www.gltc.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden