• Gezellig bowlen met de buren in Monkey Town Leerdam.
• Gezellig bowlen met de buren in Monkey Town Leerdam.

Vier Burendag tijdens potje bowlen

Algemeen 94 keer gelezen

LEERDAM • Indoor speelparadijs en bowlingcentrum Monkey Town Leerdam roept alle inwoners op om op Burendag op een leuke manier alle buren te leren kennen.

Monkey Town Leerdam stelt tijdens Burendag, zaterdag 28 september, de bowlingbanen zo goed als gratis beschikbaar voor buurt/ burenteams die wel zin hebben in een gezellig avondje bowlen met elkaar.

Het evenement vindt plaats in een toernooivorm en start om 18:30 uur aan de Industrieweg in Leerdam.

Ken je buren
De jaarlijkse Burendag wint al jaren aan populariteit en is het leven geroepen om het contact met buren te verbeteren en buurten en wijken daarmee ook gezelliger, veiliger en socialer te maken voor de bewoners.

Teamindeling
Op zaterdag 28 september vindt er een mini-bowlingtoernooi plaats. Monkey Town Leerdam moedigt iedereen aan om ook teams te vormen met de buurt of wijk. Echter: deze samenstelling is niet verplicht. De eerste ronde start om 18:30 uur en daarin kunnen vijf teams deelnemen van maximaal zes deelnemers per team. Vanaf 19:30 uur spelen nog vijf teams een spel. Aansluitend spelen de vier teams met de hoogste scores rond 20:30 uur de finale.

Tijdens het toernooi is er een splitsing in teams, waardoor er twee maal twee gelijkwaardige teams in de finale staan. Het gaat om teams met een of twee spelers van veertien jaar of jonger en teams met drie of meer spelers van veertien jaar of jonger.

Elk type team kan ingeschreven worden.

Inschrijven
De kosten bedragen 1 euro per deelnemer en moeten bij de kassa voldaan worden. Inschrijven kan door te mailen naar micha@reijleisuremarketing.nl onder vermelding van Burendag 2019, met de teamnaam en het aantal kinderen van 14 jaar of jonger in het team. Er geldt een 'vol is vol' principe voor deze avond.

De teams worden door Monkey Town ingedeeld voor de ronde van 18:30 uur of 19:30 uur. Alleen de uitgenodigde teams ontvangen een reactie per e-mail.

Het is aan te raden om tien minuten vooraf aanwezig te zijn.

Marjo van Andel

Eindredacteur Het Kontakt-Vijfheerenlanden

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws gisteren
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden