Afbeelding
Foto: aangeleverd

Zesde Betuwse 11 Dorpentocht groot succes

Algemeen 356 keer gelezen

RHENOY • Het was zaterdag wat drukker dan gemiddeld met wielrenners langs de Linge. Zo'n 550 deelnemers waren naar de Betuwe afgereisd om vanuit Rhenoy deel te nemen aan de zesde Betuwse 11 Dorpentocht. Natuurlijk veel deelnemers uit de regio, maar uit alle regio's van Nederland wisten fietsers gemeente West Betuwe te vinden. 

De toertocht, waarbij gekozen kon worden voor verschillende afstanden, werd onderbroken door een pauze bij de net geopende Bike Repair Geldermalsen aan de Bosmanskamp 24. Hier werd door de Lingerijders en de fietscross Geldermalsen gezorgd voor de nodige koffie en gebak. Daarna was er weer genoeg energie om richting de finish in Rhenoy te fietsen. Daar aangekomen kregen de rijders een medaille die werd uitgereikt door Miss Rhenoy 2019 - Channan Helweg.

Na afloop van de tocht was het gezellig druk bij de Betuwe Poort, waar de dag werd afgesloten met de 39e Dikke Banden Race voor de jeugd uit de regio. 

De Betuwse 11 Dorpentocht is door de wielersportbond NTFU beoordeeld en mag weer het keurmerk 'Extra Goed Geregeld' voeren.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden